Одне рішення на 49 смаків

            Завдання

            На сучасних олійницях виробляэться величезна кількість видів морозива зі всілякими інгредієнтами. Підтримка температури і вологості на певному рівні – необхідна умова для контроліроля чисельності бактерій і отримання якісного продукту на виході. Оскільки на виробництві використовується велика кількість охолоджуючого устаткування, важливо стежити за температурою і вологістю в навколишньому середовищі, за герметичністю цього обладнання, контролювати рівень аміаку і при необхідності проводити профілактичне обслуговування.

            При використанні автономних датчиків, що мають на увазі фіксування показань вручну, можлива ситуація, коли один з холодильників виходить з ладу в той день, коли персонал, відповідальний за збір свідчень, недоступний. Це може призвести до втрати частини продукції. Необхідна розробка більш досконалої системи контролю.

            Рішення

            B + B запропонував рішення припускає використання бездротової сенсорної платформи Wzzard. Вже встановлені датчики були з’єднані один з одним за допомогою вузлів Wzzard, які організовують між собою mesh мережу і забезпечують з’єднання кожного датчика зі шлюзом. Якщо існує можливість проводового підключення – воно є основним, а в разі аварії здійснюється передача даних через стільникову мережу.

            При відхиленні показники можуть відрізнятися від нормальних значень, інформація про це надходить на шлюз. Після чого повідомлення про аварійну ситуацію розсилаються співробітникам підприємства.

Одне рішення на 49 смаків